RECENSIES

“ABC”. Je vult het in zoals je wil. Voor mij was het een eerste stap. Hermina nam me mee in het boeiende verhaal van de theorie rond zelfdeterminatie (ZDT) en de 3 essentiële psychologische basisbehoeften: “A”utonomie “B”etrokkenheid en “C”ompetentie. Immers, wanneer die zijn ingevuld presteren medewerkers beter. Dit is de theorie. De kracht van Hermina zit in haar aanpak. Met als vehikel, een verbindende taal, begeleidt zij organisaties en hun mensen naar een vorm van “meester”-schap in (zelf) leadership.

I worked very closely with Hermina in the past 7 years. I got to know her as a very committed and flexible expert in various HR domains (such as motivation, leadership, employability,...), who also showed a great willingness to learn. Her key notes, which she brings with great passion and enthusiasm, were invariably appreciated by the public. Whoever hires her can count on commitment, flexibility, and knowledge.  

Als collega bij Securex heb ik verschillende keren de kans gehad om enkele sessies in de zelf-determinatietheorie te volgen. De manier waarmee ze haar diepgaande academische kennis combineert met voorbeelden 'uit het leven gegrepen', zorgt voor een unieke, boeiende en vooral authentieke aanpak. Het was steeds heel fijn en inspirerend om met Hermina samen te werken.